Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over


Du måste bli sårad. Det är så man lär sig. Dom starkaste människor där ute, är dem som skrattar de hårdast med ett äkta leende, det är de människor som har kämpat de tuffaste striderna. Eftersom dem har bestämt att de inte tänker låta något hålla dem nere, dem visa världen vem som är bossen.

Ibland, oavsett hur mycket tro vi har, förlorar vi människor. Men vi glömmer dem aldrig. Och ibland är det dessa minnen som ger oss tron till att gå vidare.
Eftersom dom har varit en viktig del av ditt liv, är det klart att kommer du sakna dom, det är helt normalt. Det är som att få en tand utdragen, efter att tandläkaren dragit ut den du är lättad. Men hur många gånger kan tungan köra sig över den plats där tanden en gång varit, antagligen hundra gånger om dagen? Bara för att det en gång gjort ont betyder det inte att du inte märker de. Den lämnar en lucka, och ibland märker du att du saknar det fruktansvärt. Det kommer att ta en stund, men det tar tid. Borde du ha behållit tanden? nej, eftersom den orsakade smärta. Att dra tanden var rätt beslut, men det kommer ta tid att vänja sig, och det kommer att göra ont.


Kommentarer
Postat av: Maria

klok tjej med kloka ord.. jätte fin blogg kram

2011-07-03 @ 14:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0