Reality check


Många vandrar i skuggan av mörkret. Ett sätt att undvika det ljus som avslöjar sin verkliga identitet. Det är många som går förlorade och spelar en roll för att bekräfta vilka de är. Och oftast när man försöker säga sanningen till dem, berätta för dem vem de verkligen är, stänger de av dig. Nästan som är deras ego är mycket viktigare än deras sanna verklighet.

Går du i skuggan av mörkret? Det är lätt att ta reda på. Om ljuset träffar dig i ansiktet och du inte kasta en skugga, då kanske vissa förändringar behövs göras. Om din vilja är svag och du föredrar att se din förhärligade ego fortsätta ta till önskemål, sedan fortsätta att leta efter en publik i din påhittade värld. Verkligheten kommer förr eller senare, och då blir det ingen mer stående ovationer. Enkelt, fallandet av gardinen som signaliserar slutet på en ömtålig roll som man en gång spelat..




Är Jag Gud?


Det finns så många gudar där ute i så många övertygelser och sanningar, att man ibland måste fråga sig själv .. "Har jag verkligen en Gud?" Och svaret på den djupa frågan kan vara .. "Visst, för Gud är ett tillstånd av inre övertygelse och så, vad är det som säger att jag inte är Gud?" Tänk på det galna självcentrerade svar för ett ögonblick. Vi är alla gudalik i varje steg och form av liv. Vi har makten att skapa, att reproducera och till och med, att ge och ta liv bort. Så, gör detta mig, dig eller någon annan, Gud?

Om vi är Gud, detta är då vår himmel? För Gud bor i himlen, eller hur? Det beror på, för som Gud vi kan skapa vår egen himmel och vårt eget helvete.

En annan fråga är, om vi är Gud och Gud är god, varför vi skapa en sådan ondska? Det beror på hur man definierar ondska. För i vissa fall kan en människas ondska vara en annan mans himmel.

En annan punkt som kan ge lite tröst i denna förvirrande värld av så många Gudar skulle vara att, som gudalik vi är därmed eviga och därför bör vi inte frukta döden. Och som Gud, kommer du aldrig att gå förlorade. Att du nu står i centrum för ditt eget universum och allt annat kretsar kring dig.

Detta som jag tagit upp nu, för ingen del av fantasin kan ses som en faktisk definition av en Gud. Men bara för ett tänkesätt. Du ser, ditt sanna befrielse här på jorden är din egen sanna verklighet och vad du tror och vad du ser som är sant för dig.




Quit giving a Fuck


Ta ett steg tillbaka. Ta en jävla titt på dig själv. Du är mänsklig. Du är vacker. Du är vacker. Och du kan bli vad som helst. Du kan vara allt. Hata inte alla för att någon bröt ditt hjärta, för att dina föräldrar skiljs åt, för din bästa vän svikit dig, för din pappa slår dig, eller för att någon kallade dig fet, ful, dum, värdelös. Bry dig inte om om saker du inte kan kontrollera. Gråt när du behöver, och släpp när det är dags. Ge inte in på smärtsamma minnen bara för att du är rädd att glömma. Släpp saker som är i det förflutna. Glöm saker som inte är värt att minnas. Sluta ta saker för givet. Lev för något. Lev för dig själv. Älska. Sluta älska. Älska. Sluta älska. Gör detta om och om igen tills du vet hur det egentligen är att älska någon. Fråga saker. Berätta för folk hur du verkligen känner. Sover under stjärnorna. Skapa. Föreställ dig. Inspirera. Dela med något underbart. Träffa nya människor. Göra någons dag. Följ dina drömmar. Lev ditt liv till sin fulla potential. Bara leva, fan! Släpp allt det hemska i ditt liv och lev. Så en dag, när man är gammal, se tillbaka utan ånger.



Suck it bitch


Känner att detta är något jag måste ta upp för jag stör mig så oerhört mycket på det.

Människor som SNOR andras bilder. Alltså hjälp mig och förstår, varför gör man en sån sak?
Så pinsamt och sitta och sno andras bilder. Varför inte bara lägga ut bilder på sig själv?
Tycker att det är moraliskt fel att sno andras bilder när personen som äger dem.

Det har hänt mig så många gånger, och jag är jävligt trött på det!!
Många säger att man ska ta det som något positivt, och strunta i det. Svårt och göra det när bilderna hamnar på opassande hemsidor osv. Vill inte att någon ska ''leka'' mig och prata med skumma människor och massa annat. Det är jobbigt, och man känner sig kränkt.
Det många inte vet är att det är olagligt att sno andras bilder utan tillstånd, man kan bli polisanmäld för det och få betala böter. Vilket jag har gjort, och såklart hade jag lagen på min sida så dom personerna fick betala.
Oftast brukar jag varna dom innan jag gör anmälan, om dom inte tar bort deras fake konto så polisanmäler jag. Men jag spårar alltid upp deras IP address och sparar den, ifall att samma sak skulle hända igen. So trust me, you dont want to mess with me.

Riktigt tråkigt att man inte kan lägga ut bilder på sig själv på bloggen, facebook eller andra hemsidor man är medlem på, bara för att det finns såna patetiska människor där ute!!
Men men.. not giving a fuck is almost a reflex ;)




you're above them


Ibland när din hjärna kommer igång,
tycks du inte kunna få det att sluta.
Det är som oändlig snurrade cirkel, som går runt och runt,
tänka på de saker du egentligen inte
vill veta om dig själv. Men du kan inte få det att sluta.
Tankarna täpper ditt sinne, dina rörelser.
Du kan inte göra någonting utan att tänka, och så småningom,
vill du inte tänka längre, men egentligen är det allt du har.




Vi har röster och berättelser och planer och drömmar och idéer.
Vi har förhoppningar. Vi kommer att vakna upp i morgon till en dag som aldrig blivit känt.
Vi lever ett liv som aldrig har levt. Vi är här av en anledning.
Vi finns till för att älska och bli älskad. Livet kommer tillbaka. Saker förändras. Stormar passerar.


RSS 2.0