Älskar Doften

Av en nystädad lägenhet. Jag vill alltid ha det rent och att det ska lukta gott. Gud vad mycket bättre man mår då i själen! Har nyss dragit skurmoppen över alla golv, så det doftar nyskurat. Så skönt att få lite tid till att få ordning hemma. Jag ska ta mig iväg till gymmet sen, efter 2 vilodagar.. Därefter ska jag hem, fixa mig och sedan in till stan och träffa tjejerna. Helst av allt hade jag velat ligga i en hängmatta nu, läsa en bok, låta solen skina på en, njuta av livet. Men ikkesnikkes har mycket att tag i, så mycket att jag inte vet vart jag ska börja? Får sån där panik när jag börjar skriva en ''att göra'' lista.. för jag skriver den för lång och för långt framåt. Så nu tänkte jag skriva en att göra fast för veckan. Nu måste jag ta tag i detta!

Jag längtar tills några månader eller ja ett halvår ett år framåt i tiden...vill ha förändring! Men innan dess ska jag ta tag i två viktiga saker som jag måste klara innan!! Måste lova mig själv det nu!

Ha en underbar dag sötnosar! Vi kanske ses inne i stan? ;)



C'est la vie


Jag fick för någon dag sedan en jätte fin komplemang att jag är en inspiration och är en driven tjej. Jag blir så himla glad över att få höra något sådant. Det ger en så mycket. Man tänker ibland på det.. att vad små saker man säger eller gör i vardagen kan spela in en sån stor roll i ens liv. Jag måste börja tänka mer på det, jag tycker att alla andra borde göra det med. Skadar inte att ge en fin komplemang eller ett leende till någon. Jag blev i allafall jätte glad!


Jag tror att livet är enklare än vi tror. Vi söker efter svar och fler svar. Men det finns inga svar. Saker händer i livet, bra saker och dåliga. Folk säger, "varför hände det mig?" Tja, varför inte? Vissa människor vinner på lotteri, och andra dör i en bilolycka. det händer, och det är inget vi kan göra åt det. Universum bryr sig inte om vad som händer med dig.
Men ibland, kan saker bli ganska komplicerat. Personer över tror, över analysera och antar. Det är den mänskliga naturen dock. Vi är inte perfekt och jag lär mig det för varje dag. Alla är vackra. Alla är bristfällig. Alla förtjänar en andra chans till förändring. Jag bryr mig inte vad du gjorde, hur illa du gjorde det eller något. Ibland var vi bara inte redo att göra det rätt första gången. Vi är bara människor, kom ihåg det. Men varje kamp gör dig starkare och de förändringar gör dig klokare. Och lycka har sitt eget sätt att ta sin söta tid.
Några saker är dock sant oavsett hur hårt du kan försöka blockera ut dem, så är en lögn alltid en lögn, oavsett hur vackert de än är sagt. Vissa dörrar, när de väl är öppnade, kan aldrig stängas igen, precis som vissa förtroende, när det har gått förlorade, kan aldrig vinnas tillbaka. Det finns en skillnad mellan att ge upp, och att veta när du har fått nog. Du kommer att stöta på människor i ditt liv som kommer att säga alla de rätta orden på rätta tiden. Men i slutändan är det alltid utifrån deras handlingar du ska döma dem. Det är handlingar, inte ord, som har betydelse.




Be true


Säg vad du menar och menar vad du säger. Räkna inte med att någon ska läsa dina tankar, och spel inte spel med hjärnan eller hjärtan. Säg inte halva sanningen och förvänta förtroende när hela sanningen väl kommer ut. Halva sanningar är inte bättre än lögner. Var inte kalla till någon du bryr dig om, för likgiltighet orsakar mer smärta än arga ord.
Eftersom det i varje relation det kommer en punkt när skadan är för mycket och oavsett hur bra det en gång var, kan inte de minnen upprätthålla dig. du måste rädda dig själv, veta hela tiden, att det kommer göra ont som fan. eftersom du inte kan hålla på ge någon allt, när du själv inte får något tillbaka..

Jag antar att när det kommer till kritan, är jag tacksam för att känna smärta. Om det inte vore för smärtan, skulle jag aldrig ha blivit starkare.



Bring it on


Du vet vad ditt problem är? Du blir bunden, snabbt. Och när du är fast vid någon, gör du allt du kan för att behaga dem och göra dem lyckliga. Det har aldrig handlat om vad du vill, det är alltid allas behov före dina egna. Du ger ut för många chanser att människor som uppriktigt sagt, inte förtjänar dem. De utnyttjar dig, och du blir ett lätt byte. Men du är okej med det, eftersom de är i ditt liv och det är allt du verkligen någonsin velat. Och även om de gått över dig, sårat dig, kommer du fortfarande vara där för dem. För det är du, det är vem du är. När du väl är fäst vid någon, fångar de ditt hjärta och de har alltid en plats där. Och det är därför det är så svårt för dig att låta dom gå.

Detta är livet. Folk kommer att gå dig över. Du kommer att slåss med din familj. Du kommer att bevittna saker som kommer att förändra dig för evigt. Du kommer att skylla ny pojk/flickvän för saker den gamla gjorde. Du kommer att förlora bästa vänner du trodde alltid skulle finnas där. Du kommer att inse att alla har ett förflutet. Du kommer att gråta, du skrattar, och du skämma ut dig själv. Men då kommer du att hitta din alldeles egna stund där inget av det spelar någon roll, där du kan luta dig tillbaka och inse att skit händer med de människor som kan hantera det och att det är vem du är, och att ingen ska behöva vilja ändra på dig, inklusive dig själv.


 



Make it gold


Hon är slut. Mentalt och känslomässigt, bokstavligt och bildligt, men varje dag går hon ut och möter världen med ett leende på läpparna eftersom hon vet vem hon är.

Det är bara så svårt att vänta på något som du inte ens säker på faktiskt kommer att hända. Men du verkar inte kunna ge upp, när du vet att det är allt du någonsin velat ha.
För att komma upp på morgonen bara för att veta att du måste möta ett annat hinder krävs styrka. Att le när det enda du kan göra är att gråta tar mod. Att spela glad och skratta när du vet att tiderna är som värst tar mod. Att vara glad när den enda goda nyheten är den bästa av de dåliga nyheterna tar stöd. Att vara där och hjälpa andra genom de tuffaste tiden i livet tar kärleken.

Ord kan svida, men tystnaden är det som bryter hjärtat.
För att vara ärlig, när folk säger till mig att bara "följa mitt hjärta" vet jag inte ens vad det betyder. Som att jag ibland inte kan skilja mellan vad mitt sinne tänker och vad mitt hjärta känner..

Tankar..









Man mår som man förtjänar

Heyhey!
Idag är man seg, bakis och pissed off haha. Midsommar igår som ni säkert redan vet om. Såklart så drack man mycket och åt väldigt väldigt god mat. Har faktiskt ganska lite minne från igår, haha inte bra! Har dock en känsla att det var en lyckad kväll! However, varje kväll med tjejerna är lyckad.

Jag håller på tvättar ska rusa ner till tvättstugan snart, och sen ska jag komma hem och lägga mig ett tag. Är riktigt trött och mitt huvud bankar 120/km i timmen... Lördag idag, hm vad ska man göra? Vill sitta hemma och bara mysa för mig själv med massa godis och film men nää så lär det nog inte bli :( haha.
Jaja, måste rusa iväg nu ,TTYL babes!

Bjuder på en bild från igår! (stökigt jag vet! Blame B & S)





Stay gold


Här är en skål. För att de goda dagarna, för de bättre vännerna. De som du bara inte kan leva utan. De människor som har lärt dig hur man festar. Hur man ska leva. Hur man har det kul bara med sitta omkring.
Här är till dom som oavsett hur illa det verkar, kommer att vara där för dig. De som aldrig ställer frågor när du mår dåligt, utan bara kramar om dig och ger sitt stöd utan att ens behöva säga ett ord. Att luta sig tillbaka på och fånga dig om du faller.
Till dom äkta.







Rainy days


Här är att bli
ljugit för. För att bli trampad på, bli lovad något, och matas med skitsnack. Här är att se det bästa i honom, inte tro att han möjligtvis kan vara så hemskt som han visade sig vara. Här är att lita och över och över igen, eftersom du verkligen ville tro att det han gjorde var ett misstag, att han har förändrats. Han kommer inte att förändras. Sättet han är och var är det sätt den alltid kommer att vara. Om han ljuger för dig, känner han inte du är tillräckligt bra för att höra sanningen. Om han leker med dig, menar han att du inte tillräckligt för honom för att vara med just dig. Att bryta ett löfte betyder att han är okej med besvikelse dig. Han vet vad han gör när han gör det. Han vet vad som kommer att skada dig och han gör det ändå. Hur mycket han än säger att han gör, så bryr han sig inte egentligen om dig. Här är till honom, när han säger att han är ledsen. Med honom är det ett av de ord som sägs så många gånger, som inte ens låter som ett ord längre. Den enda anledningen till att han är ledsen är för att han blev fångad i sin lögn.

Tro inte på allt du säger till dig själv, du är din egen
värsta fiende.






True love’s kiss


Helt ärligt, jag kan inte komma på någon tid under mitt liv som inte kantas av Disney på något vis. Som liten var det godis för veckopengen, fredagsmys och sedan kvällens stora höjdpunkt: Disneydags!

Det är något magiskt med Disney.
Jag älskar Disney-filmer och jag skäms inte över att säga det. De äkta klassiska tecknade äventyren, något som gör att deras filmer älskas av både barn och vuxna och som gör att de sällan misslyckas. Tycker dock att Disney har blivit lite sämre dom senaste åren, inte alls lika fantasifulla och magiska som förr. Jag förstår egentligen inte varför det anses vara barnsligt att se på tecknade filmer överhuvudtaget? Bara för att allt är en fantasivärld? Skönt att komma bort från verkligheten och in i fantasivärlden. Önskar att livet vore som en Disneyfilm, hur härligt vore inte de? Tänk att ha sin egna Aladdin som kommer flygandes på en matta och svepa om en och ta en världen över! Underbart ..

Det är svårt att tro att vi är inte de barn längre
. Nästan lika svårt som det är att tro att vi någonsin var.
Det är som i slutet av dagen, du vet att solen kommer in. Det är som regn, du vet att det kommer att bli vått. Det är som jag är inlåst på ett ställe där jag inte vill vara. Och i min hand håller jag en trasig nyckel..







<3


Romans


Ett kort inlägg om detta bara:

I många långa relationer tenderar kvinnan att klaga på att romantiken är borta. Detta beror på en eller båda av två orsaker: att kvinnan blir lättare eller mannen blir mer effektiv.

I början stadier av en relation, är kvinnan i allmänhet ovilliga att ligga med en man hon inte gått på X antal dejts med. Mannen, sedan, bjuder på vin och äter middag med henne, spelar gullig, köper henne blommor, för att bryta detta hinder så fort som möjligt. Efter X antal dejts, blir inte kvinnan lika tveksamma till att sova med mannen, och han behöver inte bjuda på middag och vin, och skämma bort henne längre.

Också i början stadier av att sova med varandra, brukar det vara en enorm mängd förspel. För att vara ärlig, det är inte för er, mina damer. Det är så att män kan lista ut hennes knappar, där hon är känslig, och vad som får henne att bli tänd och inte. Det är därför det tar så lång tid. Så efter han har listat ut vad får henne och komma igång, blir hans mål dessa områden. Hon blir upphetsad snabbare och romantik faktorn försvinner. Efter en stund, vill han bara få den i.





People always leave


Ibland att vara en
vän kan innebär att behärska konsten att timing. Det finns en tid för tystnad. En tid att släppa taget och tillåta människor att kasta sig in i sitt eget öde. Och en tid att förbereda för att plocka upp bitarna när allt är över.
Det är fantastiskt när två främlingar blir bästa vänner, men tråkigt när de bästa vänner blivit två totala främlingar..

Godnatt.


Bird is the word


Sitter med söta D hemma hos mig. Vi var hos henne ett tag, satt och prata och åt.. jätte jätte mycket haha. Från ingenstans blev vi sugna på spela FIFA haha, så vi bestämde oss för att åka hem till mig och spela. Fan vad vi är grymma säger jag bara! Kan säkert slå ALLA killar där ute på FIFA. Allvarligt. Nu har vi iallafall tagit ett pause och ska snart spela igen. Vi båda nördar oss på fb och kollar in massa twittar. Funderar på att skaffa twitter? Men jag vet inte är lite osäker. Facebook börjar dö ut, och man vill ha något annat som man kan fördriva tiden med.. Ähh får se helt enkelt.

TTYL babes!
Puss




Sommar och sol?


Alltså seriöst! Sverige måste skämta med detta väder!! Det har regnar nonstop i flera dagar nu, och det ska föreställa sommar?! Känns snarare som att det är sep/okt. Tråkigt och tröttsamt! Men men..

Jag vaknade rätt så sent idag, inte bra alls. Skulle iväg och träna med B men försov mig och nu är hon lite småsur, men det skulle jag också ha varit om jag var hon. Ska in i duschen strax, och sedan fixa mig och iväg till D i hammarbyhöjden. Ska snacka skit och äta gott. Ytterst trevligt. Orkar igentligen integå ut pga vädret men fuck it! Ska inte låta regn och blix stå i min väg haha. Blir nog bara mer dum av att sitta hemma själv i sånthär väder.

Aja nu måste jag börja röra på mig, vi hörs nog senare. Puss på er!


En person kan förändra världen, bli inte avskräckt


Det finns alltid
en person som du älskar som blir denna definition. Det händer oftast i efterhand, men det händer så småningom. Detta är den person som ovetande sätter mallen för vad du kommer alltid att älska om andra människor, även omgra av dessa älskvärda egenskaper är självdestruktiv och orimlig. Den person som definierar din förståelse för kärlek är inte i sig annorlunda än någon annan, de är ofta bara den person som du råkar träffa första gången när du verkligen, verkligen, vill älska någon. Men den personen vinner fortfarande. De vinner och du förlorar. Eftersom för resten av ditt liv, kommer de att styra hur du känner för alla andra.

Det är därför kärlek är vansinne. Det är för lätt att förlora ditt sinne när du förlorar ditt hjärta.


 

 




Gotland wiho!

Kom hem för inte så länge sen. Var hemma hos S och pratade lite om Stockholmsveckan i Gotland. Nu är det dryg 4 veckor kvar, sedan åker vi! Fyfan vad jag längtar! Ska bli så skönt och komma bort ett tag.
Ligger iallafall i sängen med filten, ätit hallon keso och kanel så mumsit. Och te i mänger.. mitt godis hihi.
Ska upp tidigt så måste lägga mig tidigt ikväll.. lär inte hända ändå haha.


En salig blandning, av ögonblick i livet som jag skulle vilja samla ihop och bevara! Jag är en sån där människa som ja hur ska man säga, -tror på kärlek i första ögonkaster, kan njuta framför en solnedgång, bli glad av att en människa ler mot dig som du möter var som, osv. Jag är en människa som njuter av ögonblicken…
Har ni någon gång mött en annan människa som tittar tillbaka med ett leénde? Hur mår ni då i själen? Man lér tillbaka direkt utan tänka på de, kroppen system… hur otroligt är de inte? Att sånna små saker i livet kan göra sådan stor skillnad. Vi måste ta vara på det!

Lite små tankar.. Vi hörs sen, Puss på er!

Jag idag
               
                          




It's about her, not you


Det handlar inte om att vara som alla andra vill att du ska vara,
Det handlar om att vara dig själv och hitta någon som älskar varje del av det!





Ibland finns
de inte ens ett skäl. Jag vet av erfarenhet att oavsett hur mycket du sätter saker och ting
i huvudet, försöker att förstå dem.. finns det en del människor
som trotsar all logik..


kärlek vid första ögonkastet


Vet ni de senaste dagarna har jag verkligen känt att jag saknar känna kärlek till någon. Men så tänkte jag, kan man sakna något man inte har känt? Men det kan man ju.. efter lite eftertanke.

Men vet ni varje gång någon har börjat tycka om mig har jag varit den som tagit steget bakåt, långt kliv! De är som jag inte varit redo jag är också van ta hand om mig själv och vara själv. Men sen så har jag heller aldrig träffat någon som jag känt 100% för att jag vill ge mitt hjärta till. Varför gå in i något som inte får mitt hjärta banka till tusen, känslor som inte går beskriva, fjärilar i magen, glitter i ögonen.. nej då väntar jag till det magiska händer.

Jag har varit med om en del killar och tjejer som fått känslor för mig, då menar jag till o med att de har blivit lite besatta. Ibland förstår jag inte varför det är så svårt förstå ett nej och att man inte vill. Att man går in på facebook ändrar sin status osv osv. Lite kul när man tänker efter, eftersom jag dock då aldrig upplevt samma sak.

Jag undrar om den personen där ute finns? Jo men de klart han/hon gör och jag kommer aldrig leta eller försöka få mig känna känslor för någon. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Kommer kärleken kommer jag inte stå imot men jag kommer aldrig i mitt liv kasta mig in i något.
Tror ni på kärlek vid första ögonkastet, eller handlar det helt enkelt om en oerhörd attraktion vid första anblick?
Tror ni på att det finns någon för oss alla, och är det så att den någon kan vara någon som bara passerar i ens liv utan att man vet om det? Typ någon man bara stöter på och hejar på sen är det inget mer fast det egentligen var den någon som var den någon?

Jag så glad över att jag växte upp med en stor respekt för både sex och kärlek. För jag ogillar människor som inte respekterar sånt. Jag tycker inte man går och ligger runt och kastar sig in i förhållanden hit och dit. Så onödigt. Alla vill väl någon gång bilda en familj? Det vill iallafall jag, jag börjar känna mig gammal hehe men så kommer jag på mig själv jag är faktiskt bara 21 år, men måste säga jag känner mig mera klok än många andra 20+ åringar där ute. De är jag tacksam för!


Oj nu blev de långt och djup mycket tankar & känslor. Men bloggen är för mig ett sätt skriva ut mig på.








Beautiful things, like you.

Om du inte kan
lösa det, finns de inget problem - det är verklighet. & Ibland är verkligheten det svåraste att förstå, och som tar längst tid att inse. Men när de träffar dig i ansiktet, glömmer du det aldrig. Det kommer alltid att finnas där i ditt minnen och ibland är det bästa sättet att se på det.

Where you go, i'll go


Precis som ett leende, känner jag mig som om smärta och klagomål är en del av det universella språket.
Trots att vi är mil och mil ifrån, och jag kanske inte vet vem du är, men jag känner din smärta. Visst vi lever under olika omständigheter, seder och kulturella normer, så jag kanske inte förstår den smärtan och bördan du bär, men jag kan känna det.
Jag fick just reda på att min bästa väns väns mor gick bort i morse. Jag har aldrig träffat henne, i själva verket har jag aldrig ens träffat min bästa väns vän. Syftet med detta tillkännagivande nyheten slog mig hårt, och det fortsätter att såra mig. Eftersom jag blir äldre, blir tanken på döden, bara mer verklig för mig, och ärligt, det är skrämmande. Jag är skräckslagen av tanken på döden: min död, mina vänner, min familj och även främlingar. Tanken av människor jag en gång känt försvinna från mitt liv skrämmer mig. När jag var yngre brukade jag frukta döden eftersom jag var rädd för att känna "ingenting". Jag trodde inte ens kan man kunde känna hopplöshet eller tomhet. Nu är jag rädd för att förlora de människor som har påverkat mig på ett eller annat sätt. Jag önskar jag kunde stoppa tiden och göra så all smärta försvinner. Jag önskar att jag kunde ta ditt smärta, och göra det mitt. Döden har fått mig att inse ett flertal misstag i mitt liv: saker jag aldrig gjort eller sagt, saker jag borde ha gjort eller sagt.. Det har fått mig att inse vikten av att säga vad man känner. Vi har bara en chans i de här som kallas livet. Är det därför vi försöker så hårt? Vad är det vi arbetar för? Är döden verkligen slutet? Jag antar att jag kan säga, dödens verklighet har öppnat upp mina ögon till liv.
Jag skickade precis ett sms till mamma och skrev - jag älskar dig. haha töntigt, jag vet. Men jag ville verkligen att hon ska veta hur jag känner. De som hänt idag fick mig att inse att det kunde ha hänt vem som helst av oss..
Ta inget förgivet, kom ihåg att minnas varje ögonblick, varje detalj, varje kram, och även några tårar. Det kan vara din sista..




Saker jag inte förstår


För ärlig talat, life doesn't make sense sometimes.


1.
Varför män har bröstvårtor. De har inte laktat! De ammar inte. De bär inte barn. Varför finns det?
2. Fett vegetarianer. Allvarligt. Hur är detta möjligt? Grönsaker har inte kolesterol eller transfetter. Det är inte hög kalori innehåll. Om inte din kost är bara socker, jag förstår verkligen inte det.
3. Hur man viker lakan. Du vet, jag försöker vara prydig. Jag gillar att lägga saker, för om inte, finns det bara en stor boll av skit i min garderob. Men lakan ... Hur lägger man dem?
4. Om Gud är skaparen av allt skulle han inte behöver en kön - han skulle bli könlös, Gud behöver inte reproducera, så varför är han kallad för vår Fader?
5. När Hundfoder säger att ny och bättre smak .. vem har testat den?
6. Island är grönt, men Grönland har massor av is?

Just saying


Bisexuell?


Har fått frågan många gånger, men aldrig svarat på de då jag känner att det egentligen inte angår någon förutom mig själv och borde faktiskt inte spela någon roll vad man har för sexuellläggning. Nu tänkte jag gå till botten med det här!

Ja, jag är bisexuell och det står jag för. Många jag känner säger till mig att det är en ''fas'' jag går igenom, men så är verkligen inte läget. Jag dras till både tjejer och killar, oavsett om folk vill accptera det eller inte. Har haft ett seriöst förhållande med en tjej, då det varade i nästan 1 år. Inget fel med att vara bisexuell tycker jag. Egentligen är det ganska bra att utforska om vilket kön man attraheras mest av. Men man ska inte göra och vara det för mycket, för någon gång i livet så måste man bestämma om vem man älskar på ett kärleksfullt sätt.
Många som är emot hbt kör ju med argumentet "det är inte naturligt." Visst, vi är gjorda för att föröka oss, men vad fan spelar det för roll? Det är ju knappast ett problem ändå. På något sätt visar ju homo och bisexualtitet att det inte finns några gränser för kärlek.  Så fånigt att våran sexuelitet ska definera oss som människor. Men kommer alltid finnas folk med fördomar. Tråkigt, men sant, men förhoppningsvis finns det en del förnuftiga människor som inte dömer någon efter sin sexuella läggning. Ens läggning påverkar inte mig, såvida människan är trevlig..
Man ska kunna stå för den man är, inte behöva gömma sig eller vara någon annan. Det är så oerhört många som inte vågar komma ut, som dör med sin hemlighet. Då det är jobbigt att vara hbt eftersom de fortfarande är diskriminerade och ifrågasatta. Det skulle vara enklare att vara hetero, det går inte att sticka under stolen med det. Det ska inte behöva vara så! Vi alla är människor, vi alla är värda lika mycket! Man är inte mindre värd bara för att man vet vad man är och vad man vill. Jag anser att folk får vara precis det de är, så baserar jag mitt eventuella gillande eller ogillande på hurudana de är som människor än som sexuella varelser.

Nu kom jag kanske av mig lite, men svar på frågan fick ni iallafall hihi. 
Känner att det kanske är dags att sova nu? Börjar bli riktigt ljust ute, och klockan är 3.30 .. Så det blir nog läggdags för min del nu!
Godnatt mina söta, Puss!



Heey you!


Kom precis hem från stan, satt på en uteservering med N, ytterst trevligt! Solen kom fram till sist trotallt. Satt där i flera timmar och bara prata. Blev så djupt besviken när jag fick veta något dåligt om en nära vän till oss båda. Det visar bara att man inte kan lita på någon, inte ens sina bästa vänner. Jag hatar falskhet, dom lever i sin egna värld, sin fula verklighet. Söker man kanske uppmärksamhet? Vet verkligen inte .. Varför all drama och spel? Stay true to yourself and others around you! Avskyr falskhet och dubbelspel. Hellre ett ärligt utbrott än ett falskt leende. Håller ni inte med?
Bara så trött på att bli sårad hela tiden, alltid tro de bästa om människor. Vänner som man gått igenom svårigheter med, som man lagt ner  så mycket tid på och så mycket man har gett och offrat för, dom visar sig vara något hela annat. Känns som att vi lever i en värld med egoism och falskhet.. Vad hände med sympati och kärlek? ÄKTA kärlek? verkar inte ens existera. Man förväntar sig att dessto äldre man blir dessto mer växer man ifrån sånt, blir mognare och växer upp? Hm, verkar istället vara tvärtom. Ni som lever i eran falska värld, ni kommer sluta upp ensamma. Det är inte förens då ni kommer att inse era misstag, och ångra att ni inte valt att agera på ett annorlunda sätt!
Ähh orkar inte skriva om detta mer, inte värt engerin.

Skriver kanske mer sen. Puss!




Tiden går fort


Hej min söta! Har lite bråttom, ska in till stan trots de tråkiga vädret! Tänkte bara hinna med ett kort inlägg.
Idag drog jag ut på en morgon powerwalk på typ 70 min.. bra gjort! Hälsade på underbara B på sats också. Hon var höjdpunkten på dag, OCH jag kände desamma. Hon bara för söt. Nu har jag precis fixat klart mig, och känner mig stressad. Usch hatar och vara de..
Måste kila iväg nu, bloggar mer sen. Håll utkik, ett mycket intressant inlägg kommer dyka upp ;) lovar!
Tills dess, ha en underbar grå dag!


Puss på er!



Ärlighet varar i längden


Jag
har alltid litat på att folk berättar sanningen, eftersom att jag själv alltid gör det. Sanning och förtroende är helt relaterade. Tillit är de som gäller, och du måste värdesätta den för att hålla den. Men jag har märkt, dessto närmare människor kommer andra, börjar de vara mer benägna till att ljuga, inte säga sanningen, och i hemlighet bryta detta förtroende, även om de går hand i hand.

När folk börjar ta hand om varandra, berättas lögner för att skona den andres känslor. Men när folk börjar ta hand om varandra, det är också då förtroende uppnås. Det kan vara en liten vit lögn här och där. "Åh, du ser inte tjock ut." "Nej, din outfit ser bra ut!" etc. Men det finns fler ohyggliga såna. När du ljuger om var du har varit, vad du gjorde förra natten, vem du var med. Du ljuger för att hålla den andra personen trogen, medans du själv inte är det. Du vill skona den andra personens känslor, för att de inte gå igenom hjärtesorgen. Ingen vill veta att deras förtroende har tagits förgivet. Men det är vad förtroende är. Förtroende är när du ger en annan möjlighet att ta dig förgivet, men du har förtroende att de inte kommer göra det. Men när de väl gör det, börjar de att ljuga. De bryter omedvetet ditt förtroende.

I mina ögon så kommer man längst med sanningen och ärlighet. Oavsett om det slutar med att man blir sårad eller inte, sanningen kommer alltid fram till slut ändå! Ibland måste man ta en risk för att må bra, oavsett om det är en stor eller liten. Våga ta risken bara. Det är sanningen som kommer få dig att må bra sen.

Ta vara på det du har och behandla människor som du själv vill bli behandlad! ♥

Puss!

DGAF!






Är det inte tråkigt att vi alla är så ung, men vi är deprimerad,
Ensam, glömd, paranoid, fördömande,
& rädd för framtiden? Vad hände med att vara ung,
leva livet, ha roligt, & dont give a fuck!?




Mr Right?


Det är en svår fråga för mig. Då jag inte har en speciell typ. Låter som en klassiker att jag faller förinsidan, men det gör jag verkligen. Visst har utsidan betydelse men inte lika viktigt som insidan. Utsidan tröttnar man väl till slut? Insidan är de som fångar en, föralltid förhoppningsvis!
Men om man ska börja med utsidan så gillar  jag killar som hur man klär sig, bryr sig om sitt yttre(till viss mån) dvs klädstil, kroppen, håret osv ni fattar. (Dock skulle jag tycka vara jobbigt ha en kille som står framför spegeln mer än mig själv!) Killar som är lagom tränade, som tar hand om sig själva och lever ett hälsosamt liv. Magrutor är inte helt fel, och tatueringar är ett stooort +.

Som person, måste han vara omtänksam. Han måste bry sigom mig, lyssna på mig och vilja vara med mig. Han ska vara som en bästa vän för mig, vi måste kunna ha kul och kunna prata med varandra om allt, utan att det ska uppstå konflikter och tjaffs. Humor är viktigt! Han ska kunna få mig att skratta, finns inget mer attraktivt än en kille med bra humor. Han ska inte vara svartsjuk, eller lite svartsjuka hör väl till, men inte överdrivet. Det är så onödigt och riktigt jobbigt.
Ingen som säger till en vad man får och inte får göra. Är du min pojkvän eller min pappa? Man ska själv kunna förstå vart gränsen går när man är i ett förhållande. Man ska kunna kompromissa.
Han ska vara en riktig man! Han ska ta hand om mig, överraska mig, vara romantisk. Han ska helt enkelt vara min andra halva och jag hans. Han ska älska mig för den jag är, och inte försöka ändra på mig. Han ska förstå, lita och kunna förlita sig på mig. Vi ska komplitera varandra. Han ska vara min ying och jag hans yang.






What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course


De finns många vackra kvinnor, bla så tänker jag på min mormor.. Hon har alltid varit så vacker tycker jag. Jag älskar de klassiska. Det är så vackert. Spetsklänningar, fodral, höga klackar, vackra väskor, pälsar, snygga ben, putiga läppar, läppstift, läppglans, fina kurvor, och en doft av chanel no.5…

Jag kan studera kvinnor mer än killar, Bara för jag tycker de så kul inspireras av andra och kvinnor är bland de vackraste som finns. Ser jag någon som har något fint så brukar jag säga det, varför inte?

Konstigt nog så är det äldre klassiska kvinnor som jag influeras av, som: Marilyn Monroe. En ytterst vacker kvinna!

Marilyn Monroe anses vara en av de vackraste kvinnorna genom tiderna och tydligen var hon relativt affärskunning också. Hon skapade en bild av en dum sexig blondin persona men i verkliga livet var hon faktiskt ganska reserverad och intelligent.
Vad jag vet om
hennes liv, hade hon en svår barndom och kämpade för att göra en framgångsrik karriär för sig själv innan att nå berömmelse och framgång.

Hon var sågs vara som en sexsymbol och kunde ha gjort en massa pengar genom att göra det, men hon deltog i klasser och arbetade hårt för att bli tagen på allvar som skådespelare på kvalitet.

Det är en ganska inspirerande berättelse, trots att hennes liv var inte alltid lyckligt.


Gwen Stefani - Marilyn Monroe inspirerad bild. Så vacker!
Luisa Beccaria klänning. 
                                                                  

 

 


HairJunkie


Det är en bra idé att ändra din stil för varje årstid som närmar sig. Hårfärg är inget undantag. Oavsett om du spenderar tusentals kronor på dyra salongerna eller göra det hemma med en låda färgkit, vill du ha en hårfärg som återspegla det faktum att vi är i mitten av sommaren.

De flesta tror att nedgången hårfärg ska vara mörk, så som svart, chokladbrunt eller auburns. Men sanningen är att ditt fall hårfärg bör vara ett svalare ton, vilket omfattar platina blondiner och plommon. Kom bara ihåg att mörkare hår speglar glans bättre än ljusare hår. Det är också lättare att dölja brytning och slöhet i mörkt hår. Och om du funderar på att gå mörkare än chokladbrun, bör du låta en professionell hantera det för att undvika att håret katastrofer.

Istället för att byta hela din hårfärg, överväga att prova lågt ljus, vilket är precis motsatsen till höga ljus. Stället för att lägga stråk av ett ljusare hår ton till din naturliga färg, skulle du lägga strimmor av en en nyans mörkare. Tanken är att få en rik, mörkare utseende utan att se blyg eller slätt ut. Låg belysning innebär också att du inte behöver oroa dig om din nya look kommer gå ihop med din hudton.



Never stop believing


Många människor inspirerar mig. Jag har träffat så många människor som har påverkat min syn på livet på ett eller annat sätt, medvetet eller undermedvetet. Oavsett om någon försöker förändra mig, eller bara lever sitt liv, märker jag. Huruvida det faktiskt ändrar mig, och slutar med att man bär med sig en liten bit av det.

R är en av dem. Något om hur han lever enkelt och är, inspirerar mig. Det finns en rationell, sarkastisk, torr människa, någon som aldrig skulle bära hans hjärta på ärmen. Och ändå, finns det ögonblicket du ser en passion gnista. Du ser masken falla på ett unikt sätt. Människor hitta ett sätt att öppna upp sig utan att göra sig sårbar. Med R, är det ögonblick han börjar dansa. Oavsett om det är repition eller ett par sekunder på golvet, om du tittar tillräckligt nära, kommer du att se masken falla. Det finns ingen låtsas. Det finns ingen cool exteriör. Det är mänskligheten och uttryck. Visst, det finns kontroll. Det är koncentration och fokus. Men det finns också frigivning.

Jag kan inte låta bli att se att gamla tomt rum i mitt huvud explodera med uttryck. Poetisk licens, överdrift, kalla det vad du vill, gör men det 'ndrar inte faktum att jag ser en helt annan person när han börjar dansa.

Jag minns en gång, jag gick till hans jobb och där han var på sin rast, förlorad i sin egen värld, dansade. Kalla mig galen, men jag bara bara stod och tittade i fascination. Nogrannhet, koncentration, fokus, engagemang, var det jag såg.
Jag har sett många olika typer av utsläpp, jag har sett olika människor vända sig och liva upp till olika saker, men aldrig sett något liknande. Han är inspirerande för mig, och det har påverkat mig på något sätt, även om det var undermedvetna.



Ät grönsaker - förbättra livet!


När jag var surfar genom olika hemsidor så snubblade jag över en sida som angav och förklarade tio enkla regler att följa för att få ett bättre liv. Tänkte dela med mig dessa tio regler!

Reglerna är:

 1. Kärlek.
 2. Lev med syfte.
 3. Var tacksam.
 4. Skratta.
 5. Sjung.
 6. Umgås med vänner och familj.
 7. Inte bry sig om pengar.
 8. Dansa.
 9. Ge.
 10. Äta grönsaker.

När jag läste varje regel innan jag gick tillbaka och läste beskrivningen som följde, tänkte jag, "jag gör redan alla dessa saker." Då började jag verkligen att tänka och jag insåg att nej, jag gör inte ett antal av dessa. Naturligtvis umgås jag med familj och vänner, och älskar de andra sakerna efter bästa förmåga, men när jag tänkte på hur mycket jag följde andra regler, jag blev förvånad över hur lite jag gjorde resten. Vi alla lever mycket hektiskt, upptagna liv och jag tror mig kan tala för många av oss när jag säger att vi inte tillbringar tillräckligt med tid att fokusera på små saker, såsom sång och dans (båda, kan jag tillägga, är stor stress avslappning . Jag vet av erfarenhet, hehe). Jag tror att om vi alla försökte bara lite hårdare att följa dessa regler, skulle vi leva ett lyckligare, mer positiv liv.

Eller vad säger ni? Vad tycker ni om dessa regler?


...



                                                                       

            


Summerlovin'

Godmorgon sötnosar! Vaknade för en liten stund sen, härligt att vakna upp till sol. Vad ska man göra idag? Det är söndag trotsallt och jag vet inte om jag orkar göra något idag, men känns tråkigt och sitta hemma när det är så fint väder ute :/ får väl dra ut en sväng iallafall då!
Vad vill ni att jag ska skriva om? Har faktiskt ingen aning, skriver bara massa tråk just nu. Tar ett tag innan man kmmer in i allt igen ;p Så tips tips om vad jag kan skriva om tack!
Ska gå fixa frukost och sedan fixa mig för utgång mot stan troligtvis.
Skriver mer sen när jag kommit hem, PUSS!

Miss A


Comeback

Hello cuties! Guess who's back? Haha, jaa 10e gången gilt blir det nu! Hoppas att det går bättre den här gången, och att jag inte tröttnar lika snabbt! Många har tjatat osv. på mig att jag ska börja blogga igen, so here we go again! Saknat mina söta läsare faktiskt! Hope you're still there! Ja ni, ville bara säga hej, hej :)
Kom precis hem, B hade chillkrök hemma hos henne så jag var där och mingla lite, ytterst trevligt.
Härligt väder det var idag! Bäst för er att ni var ute och njöt. Det är Sverige trotts allt, sol idag, snö och oväder imorgon ;p haha!
Nu ska jag tvätta ansiktet och sen lägga mig i sängen och kolla på film. Bloggar mer imorgon mina söta.
Hoppas ni alla hade en underbar lördag. 
 
Nattinatt på er babes :*

                                                                                  Miss A


RSS 2.0