Ärlighet varar i längden


Jag
har alltid litat på att folk berättar sanningen, eftersom att jag själv alltid gör det. Sanning och förtroende är helt relaterade. Tillit är de som gäller, och du måste värdesätta den för att hålla den. Men jag har märkt, dessto närmare människor kommer andra, börjar de vara mer benägna till att ljuga, inte säga sanningen, och i hemlighet bryta detta förtroende, även om de går hand i hand.

När folk börjar ta hand om varandra, berättas lögner för att skona den andres känslor. Men när folk börjar ta hand om varandra, det är också då förtroende uppnås. Det kan vara en liten vit lögn här och där. "Åh, du ser inte tjock ut." "Nej, din outfit ser bra ut!" etc. Men det finns fler ohyggliga såna. När du ljuger om var du har varit, vad du gjorde förra natten, vem du var med. Du ljuger för att hålla den andra personen trogen, medans du själv inte är det. Du vill skona den andra personens känslor, för att de inte gå igenom hjärtesorgen. Ingen vill veta att deras förtroende har tagits förgivet. Men det är vad förtroende är. Förtroende är när du ger en annan möjlighet att ta dig förgivet, men du har förtroende att de inte kommer göra det. Men när de väl gör det, börjar de att ljuga. De bryter omedvetet ditt förtroende.

I mina ögon så kommer man längst med sanningen och ärlighet. Oavsett om det slutar med att man blir sårad eller inte, sanningen kommer alltid fram till slut ändå! Ibland måste man ta en risk för att må bra, oavsett om det är en stor eller liten. Våga ta risken bara. Det är sanningen som kommer få dig att må bra sen.

Ta vara på det du har och behandla människor som du själv vill bli behandlad! ♥

Puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fan tung:)..

2011-06-15 @ 14:53:59
Postat av: letti

Dina inlägg är väldigt bra skrivna.. :)

2011-06-15 @ 15:11:29
URL: http://letti.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra skrivet!

2011-06-15 @ 15:39:46
URL: http://metrobloggen.se/majali/
Postat av: Anonym

Underbar bklogg vännen <3!!!

2011-06-15 @ 22:16:48
Postat av: Anonym

Underbar bklogg vännen <3!!!

2011-06-15 @ 22:16:52
Postat av: Anonym

KAm du inte ta kort på all ditt smink?=)

Bra inlägg --)

2011-06-16 @ 00:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0