HairJunkie


Det är en bra idé att ändra din stil för varje årstid som närmar sig. Hårfärg är inget undantag. Oavsett om du spenderar tusentals kronor på dyra salongerna eller göra det hemma med en låda färgkit, vill du ha en hårfärg som återspegla det faktum att vi är i mitten av sommaren.

De flesta tror att nedgången hårfärg ska vara mörk, så som svart, chokladbrunt eller auburns. Men sanningen är att ditt fall hårfärg bör vara ett svalare ton, vilket omfattar platina blondiner och plommon. Kom bara ihåg att mörkare hår speglar glans bättre än ljusare hår. Det är också lättare att dölja brytning och slöhet i mörkt hår. Och om du funderar på att gå mörkare än chokladbrun, bör du låta en professionell hantera det för att undvika att håret katastrofer.

Istället för att byta hela din hårfärg, överväga att prova lågt ljus, vilket är precis motsatsen till höga ljus. Stället för att lägga stråk av ett ljusare hår ton till din naturliga färg, skulle du lägga strimmor av en en nyans mörkare. Tanken är att få en rik, mörkare utseende utan att se blyg eller slätt ut. Låg belysning innebär också att du inte behöver oroa dig om din nya look kommer gå ihop med din hudton.



Kommentarer
Postat av: Anonym

:):) <333

2011-06-13 @ 17:14:46
Postat av: Anonym

Tackar !! ^^)

2011-06-13 @ 18:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0