Romans


Ett kort inlägg om detta bara:

I många långa relationer tenderar kvinnan att klaga på att romantiken är borta. Detta beror på en eller båda av två orsaker: att kvinnan blir lättare eller mannen blir mer effektiv.

I början stadier av en relation, är kvinnan i allmänhet ovilliga att ligga med en man hon inte gått på X antal dejts med. Mannen, sedan, bjuder på vin och äter middag med henne, spelar gullig, köper henne blommor, för att bryta detta hinder så fort som möjligt. Efter X antal dejts, blir inte kvinnan lika tveksamma till att sova med mannen, och han behöver inte bjuda på middag och vin, och skämma bort henne längre.

Också i början stadier av att sova med varandra, brukar det vara en enorm mängd förspel. För att vara ärlig, det är inte för er, mina damer. Det är så att män kan lista ut hennes knappar, där hon är känslig, och vad som får henne att bli tänd och inte. Det är därför det tar så lång tid. Så efter han har listat ut vad får henne och komma igång, blir hans mål dessa områden. Hon blir upphetsad snabbare och romantik faktorn försvinner. Efter en stund, vill han bara få den i.





Kommentarer
Postat av: emmy

- Sant sant.. Vi har oss själv att skylla på

2011-06-22 @ 14:09:22
Postat av: Anonym

2011-06-26 @ 17:49:22
Postat av: Z9

så lätta är ni :)

2011-07-02 @ 14:08:54
Postat av: ilias

haha.. ja tycker att romansen ska alltid va kvar!

men d e sant att i början e förspelet mer som "utforskning"

2011-09-25 @ 23:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0